Alternatív hajtási rendszerek
Alternatív hajtási rendszerek

Alternatív hajtási rendszerek 2. Nagyfeszültségű szakértő (HVE) szint 2.E

1987726167

Időtartam: 3 nap Ár: 131 000 Ft

Résztvevő:

Szervizek munkatársai részére, akik nem régebben, mint 3 éve sikeresen elvégezték az alternatív hajtási rendszerek 1 tanfolyamot.

Oktatás célja:

A tanfolyam információt nyújt a nagyfeszültségű gépjárművek feszültségmentesítésében azokon a gépjárműveken melyek „az önmaga által NEM nagyfeszültség biztonságos járművek.
2E szint szerinti minősítés a DGUV tájékoztatás 209-093, 4. fejezet, 4.1.4 alfejezet és a 2. számú melléklettel összefüggésben – kutatás fejlesztés és gyártás témakörében – (kiadás 2021/7). A tanfolyam lehetővé teszi, hogy a résztvevő a §21 StVZO szerint egyedi vagy átalakított nagyfeszültségű típusengedéllyel rendelkező gépjárműveken, ill. tesztjárműveken és vizsgáló berendezéseken feszültségmentesítést végezzen és feszültségmentes állapotban azok komponensein munkálatokat végezzen, valamint utasítsa és felügyelje az alkalmazottakat.

Tartalom:


Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy tanfolyam lemondása a tanfolyam kezdete előtt legkésőbb 3 naptári nappal lehetséges! A lemondás csakis írásban érvényes, jelzésüket a következő e-mail címre várjuk: aa-tanfolyam@hu.bosch.com.
Elfogadott jelentkezés, de korábbi jelzés nélküli távolmaradás esetén a tanfolyami költség 40%-a kerül számlázásra.


Kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban az alábbi e-mail címen tud segítséget kérni:
aa-tanfolyam@hu.bosch.com

Időpontok

2024.06.11-13 09:00
betelt
Tantermi oktatásKapcsolatfelvétel


Ha nincs szabad időpont, kérjük az alábbi űrlapot kitöltve vegye fel velünk a kapcsolatot.