Bosch Andiamo klímatöltők bemutató

A Bosch új Andiamo klíma-szervizállomásai egyszerre képesek a gyors, rugalmas, illetve az automatikus munkára, hálózatba kapcsolhatók. Ugyanakkor biztosítják az optimális karbantartást és a műhely nyereséges működését. Ismerje meg a Bosch Andiamo klímakészülékek legújabb funkcióit és használatát a bemutatóinkon!


Az új Bosch Andiamo klímatöltő berendezések tervezésénél elsődleges szempont volt a felhasználó-központú működés, ezért moduláris koncepció alapján állították össze, illetve a belső egységei is könnyen hozzáférhetők. Ez lecsökkenti a berendezés karbantartás igényét, illetve a szükséges szervizelési időket is. Az innovatív és exkluzív „mély visszanyerés” funkciónak köszönhető a hűtőközeg gyors és jó hatásfokú lefejtése, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár 99%-ban vissza tudja nyerni az autó rendszerében lévő hűtőközeget. A kétfokozatú vákumszivattyúnak köszönhetően, amelynek teljesítménye a piacon lévő eszközök közül a legnagyobb (170 l/min), mindennél gyorsabban és mélyebben tudja elvégezni a klímaberendezés vízmentesítését. A hűtőközeg megbízható és pontos feltöltését (+/- 15 gramm pontossággal) egy integrált hőmérséklet és nyomásellenőrző rendszer támogatja. A különböző olajok (PAG/POE) keresztszennyeződését a beépített független olajbefecskendező rendszer akadályozza meg, ennek részei a felhasználó által feltölthető olajtartályok, valamint a szerviztömlők öblítési funkciója, amely minden olajtípus váltás előtt automatikusan végbemegy.

Egyéb információ:Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a bemutató lemondása a bemutató kezdete előtt legkésőbb 3 naptári nappal lehetséges! A lemondás csakis írásban érvényes, jelzésüket a következő e-mail címre várjuk: aa-tanfolyam@hu.bosch.com.

Kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban az alábbi e-mail címen tud segítséget kérni:
aa-tanfolyam@hu.bosch.com

Időpontok

2024.06.10 09:00
szabad helyek: 12
Tantermi oktatás
2024.09.06 09:00
szabad helyek: 12
Tantermi oktatás